Excursie Probus 2 Schiedam 11 April – JACOBUSKERK, Schiedam-Kethel

Beste Probusleden en partners,

De Aktiviteitencommissie heeft een excursie gepland in eigen stad.

Donderdag 11 april kunnen we met maximaal 25 personen de prachtige Jacobuskerk en bijbehorende pastorie bezoeken in Schiedam-Kethel, waar we zullen worden rondgeleid door Jan Vlugman.

De starttijd is vanaf 10:00 uur en de rondleiding door pastorie en kerk duurt 1 tot anderhalf uur, afhankelijk van het aantal vragen. Voor de durvers onder ons behoort ook een beklimming van de toren tot de mogelijkheden. Daarna hebben vrijwilligers een eenvoudige lunch voor ons klaargemaakt in de pastorie.

Programma

10:00 uur   aankomst bij de kerk en ontvangst met koffie en thee

10:30 uur   start rondleiding

12:00 uur   einde rondleiding

12:15 uur   lunch

13:00 uur   einde lunch en excursie

 

De kosten voor de excursie bedragen € 6.00.  Als je wilt deelnemen, dan graag opgeven voor 1 april. Dit kan via een e-mail aan Ten van Riel: tenvanriel@gmail.com of aanIneke Meeuse: ineke.meeuse-simon@planet.nl

Zet erbij of je alleen deelneemt of met partner

Je deelname is pas geldig als je de kosten hebt overgemaakt aan de penningmeester. Rekeningnr.: NL10ABNA0117283177 t.n.v.    Probus 2 Schiedam onder vermelding van: Jacobuskerk

Adres Jacobuskerk: Kerkweg 53, Schiedam. Parkeren is mogelijk op het terrein tegenover de kerk of langs de Kerkweg of Joppelaan.

De Aktiviteietencommissie van Probus 2 Schiedam

Ineke Meeuse en Ten van Riel

Enable Javascript